Οι Χορηγοί μας…

sponsors2

Ρίχνοντας μία ματιά στο λεξικό της Ελληνικής Γλώσσας, διαπιστώνουμε ότι η λέξη χορηγός συναντάται από τα αρχαία χρόνια μέχρι και σήμερα. Συγκεκριμένα, στην αρχαία Αθήνα, σαν χορηγός χαρακτηρίζονταν ο πλούσιος πολίτης, ο οποίος αναλάμβανε με δικά του έξοδα να καταρτίσει το χορό ενός δράματος, για τις παραστάσεις που γίνονταν προς τιμήν του Διονύσου. Σήμερα, σαν χορηγός χαρακτηρίζεται το Φυσικό ή Νομικό πρόσωπο που αναλαμβάνει τη χρηματοδότηση μιας καλλιτεχνικής ή αθλητικής εκδήλωσης και γενικά ενός πολιτιστικού έργου, με σκοπό βέβαια την προβολή της επωνυμίας του [συνώνυμο· «σπόνσορας»]. Ακόμη, σήμερα, σαν χορηγός χαρακτηρίζεται και αυτός που υποστηρίζει καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις προσπάθειές μας, αλλά και εκείνος στον οποίο οφείλουμε κάποια μεγάλη ευεργεσία. Π. χ. Ο Θεός είναι ο χορηγός της ζωής και κάθε αγαθού.

Στην σελίδα αυτή παρουσιάζονται οι σπουδαιότεροι χορηγοί μας κατά κατηγορία. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να τους γνωρίσετε, επισκεπτόμενοι τους δικτυακούς τους τόπους.

Α. Οικονομικοί Χορηγοί

keramidas

Προσφορά Φοροτεχνικών Υπηρεσιών

Προσφορά Φοροτεχνικών Υπηρεσιών

OTHRISTRAVEL

katsaros final curves


Β. Χορηγοί Εκπαίδευσης

kdvm

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Νοτίου Πηλίου

ΚΕΚ ΚΕΠΕΘ – Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2

ΚΕΚ ΚΕΠΕΘ – Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2

49899-LOGO


Γ. Χορηγοί Επικοινωνίας

ethessalialogo

MAGNESIANEWS

pagasitikosnewslogo

Astra TV

zeystv


Δ. Χορηγός Διαχείρισης Δικτυακού Τόπου

ΦΩΤΟΛΕΟΝΤσινταράκης Λεωνίδας. Δωρεάν χορηγία της ανάλυσης, μελέτης, συγγραφής άρθρων, δημιουργίας και διαχείρισης του Δικτυακού Τόπου του Συλλόγου μας.

Γεωπόνος  –  Μηχανικός Γεωργικών Εφαρμογών, M.Sc. Υδρολογίας – Εδαφολογίας

Μηχανικός Τεχνολογίας Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών

Προϊστάμενος του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης Μαγνησίας

Μελιβοίας 8 Χιλιαδού, TK. 383 33, Βόλος

(24210) – 71895 / 6976 – 654940

https://www.facebook.com/profile.php?id=100010580018033

tsidaras@hotmail.com


Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστούν θερμά όλους τους παραπάνω χορηγούς μας και παράλληλα παρακαλούν τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας να τους στηρίξουν με κάθε δυνατό τρόπο ως αντιστάθμισμα των ευγενικών χορηγιών τους προς τον Σύλλογό μας.

Ευχαριστούμε πολύ